Sim kuring, kalayan asmana réngréngan pengurus OSIS, seja ngahaturkeun nuhun ka réngréngan panata calagara anu parantos tihothat, ti ngawitan ngararancang kagiatan dugi ka dina ngalaksanakeun acara dina dinten ieu. Kitu deui ka Bapa Kapala Sakola, Bapa Pangaping OSIS, ogé Bapa sareng Ibu Guru sanésna, sim kuring ngahaturkeun nuhun kana sagala rupi panuyun sareng pangaping enggoning ngalaksanakeun ieu kagiatan. Nu dimaksud panata calagara téh nya éta? Jawaban Soal Terbaru 2022

  • Whatsapp

Sim kuring, kalayan asmana réngréngan pengurus OSIS, seja ngahaturkeun nuhun ka réngréngan panata calagara anu parantos tihothat, ti ngawitan ngararancang kagiatan dugi ka dina ngalaksanakeun acara dina dinten ieu. Kitu deui ka Bapa Kapala Sakola, Bapa Pangaping OSIS, ogé Bapa sareng Ibu Guru sanésna, sim kuring ngahaturkeun nuhun kana sagala rupi panuyun sareng pangaping enggoning ngalaksanakeun ieu kagiatan. Nu dimaksud panata calagara téh nya éta?

Bacaan Lainnya
  1. protokol
  2. pupuhu
  3. kokolot
  4. panitia penyelenggara
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: D. panitia penyelenggara.

Dilansir dari Ensiklopedia, sim kuring, kalayan asmana réngréngan pengurus osis, seja ngahaturkeun nuhun ka réngréngan panata calagara anu parantos tihothat, ti ngawitan ngararancang kagiatan dugi ka dina ngalaksanakeun acara dina dinten ieu. kitu deui ka bapa kapala sakola, bapa pangaping osis, ogé bapa sareng ibu guru sanésna, sim kuring ngahaturkeun nuhun kana sagala rupi panuyun sareng pangaping enggoning ngalaksanakeun ieu kagiatan. nu dimaksud panata calagara téh nya éta panitia penyelenggara.

Itulah tadi jawaban dari Sim kuring, kalayan asmana réngréngan pengurus OSIS, seja ngahaturkeun nuhun ka réngréngan panata calagara anu parantos tihothat, ti ngawitan ngararancang kagiatan dugi ka dina ngalaksanakeun acara dina dinten ieu. Kitu deui ka Bapa Kapala Sakola, Bapa Pangaping OSIS, ogé Bapa sareng Ibu Guru sanésna, sim kuring ngahaturkeun nuhun kana sagala rupi panuyun sareng pangaping enggoning ngalaksanakeun ieu kagiatan. Nu dimaksud panata calagara téh nya éta?, semoga membantu.

Kemudian, Pak Guru sangat menyarankan siswa sekalian untuk membaca pertanyaan selanjutnya yaitu apa yang dimaksud dengan improvisasi dengan penjelasan jawaban dan pembahasan yang lengkap.

Nantikan Jawaban Yang Lainnya,

Jawaban ini telah diperbaharui pada tanggal 2022-05-12 17:36:19

Pos terkait

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.